Fleecetröjor

Fleecetröjor är bland det bästa som har ”kommits på” enligt mig. Jag vet inte hur många fleecetröjor och jackor i fleece som hänger i min garderob, jag har fleecetröjor både på fritiden och i stallet. Som värmande plagg är det väldigt användbart och att ha en något tunnare fleecetröja under regnrocken när jag rider är det bästa du kan ha, både för att hålla värmen och för att fleecen inte suger upp vätska så lätt. Då håller jag mig både torr och varm under ridturen, tyvärr är min regnrock inte så bra på att hålla vätan ute så därför är det än viktigare att jag inte har på mig något material under som suger upp fukten.

Värmande fleecetröjor

Det finns ju så många olika typer av fleecetröjor, från lite tunnare till väldigt tjocka och värmande. Oavsett om fleecetröjorna är tjocka eller tunnare så är de väldigt bra som plagg under jackan på vintern. Materialet är värmande och som jag skrev i första stycket, även vattenavstötande i viss mån. Men att fleecen är vattenavstötande innebär ju också att det inte suger upp till exempel svett. Därför har jag alltid en undertröja av material som transporterar bort fukten som uppstår på insidan när man svettas. Om du är ute och går eller rider.

Snygga fleecetröjor

På sommaren har jag alltid några stycken olika fleecetröjor med dragkedja som jag kan välja mellan. Då är dom härligt värmande att ta på sig till kvällen när solen har gått ner och det finns ju fina fleecetröjor eller kanske snarare fleecejackor som man kan ha även till vardags. Jag har inte alla mina fleecetröjor i stallet! Många med mig älskar det här luddiga sköna plagget och det är väldigt lätt att ha på sig också då det knappt väger något. Helt enkelt det perfekt plagget!