Nu kan jag äntligen lära mig tillaga sushi i Borås

Som så många andra har jag fallit fullständigt pladask för sushi. Jag kan verkligen inte få nog av alla smaksensationer som riktigt bra sushi lyckas framkalla. Det ser så enkelt ut där de små bitarna ligger med sin lilla bit fisk och sin lilla klick ris. Men det är verkligen inget jag ens skulle komma på tanken att tillaga själv. Eller det brukade vara så, men nu kommer det att ändras, för i födelsedagspresent fick jag en Sushikurs i Borås. Jag måste säga att det var en av mina favoritpresenter hittills i livet. Och jag har hunnit få rätt så många.

Det är roligt att lära sig nya saker även efter femtio

Kursen kommer att vara i två timmar och efter det hoppas jag att jag skall våga ge mig på att bjuda hem släkt och vänner på sushi frossa. Det är kul att någon vågar sig på att ge sig på att anordna en sushikurs i Borås, men jag hoppas att de får fler nyfikna kunder. Jag kommer lära mig att laga olika sorters sushi även vegetarisk, vegansk och allergianpassad, så alla skall kunna njuta färsk sushi. Skall också bli spännande att lära sig lite av Japansk matkultur och hur man dukar upp sin sushi på äkta japanskt maner. Om detta blir så bra som jag tror, kommer jag bjuda hem några kompis par och anordna en kurs för dem här. Den möjligheten finns och låter alldeles perfekt. Sen blir det sushi minst två gånger i veckan.